Slik går leggingen som en lek

Storm er blitt 3 år! Herlighet som tiden flyr. Jeg har tidligere fortalt at vi har slitt litt med leggingen. Først ammet jeg han i søvn til han var over 1 år. Deretter lå vi sammen med han til han sovnet. Da han skulle ut av sprinkelsenga og over i «storgutt-seng» bestemte vi oss for å ta tak. Løsningen for oss høres kanskje litt for godt ut til å være sant, men vi kjøpte oss rett og slett fri fra problemet.

Vi lot rett og slett guttungen bestemme selv hvilken seng han skulle ha. Og sa at om han fikk den sengen han ville ha, måtte han klare å sovne uten at mamma og pappa lå ved siden av han. Det sa han seg enig i. Ikke at 3-åringen bruker å holde løfter, men det var verdt et forsøk.

Etter litt leting på nett fant vi DRØMMEROM! De hadde veldig mange kule bil-senger og Storm klarte nesten ikke velge, men etterhvert falt det på denne brannbil-køyesenga. Se så kul den er da!

Det sto mellom disse tre og brannbil-køyesenga:

Jeg var litt redd den kom til å ta for mye plass på rommet til Storm, men den viste seg å være mye mindre plasskrevende enn forventet. Jeg hadde heller ikke tro på at lovnaden om å sovne selv skulle holdes, men jaggu kan 3-åringen imponere. Skulle han ligge i storguttsenga måtte han klare å sovne uten at mamma og pappa lå sammen med han – plass var det for så vidt heller ikke. Fantastisk at det løste seg på denne måten. Nå går leggingen som en lek – bokstavlig talt enkelte dager, men det er helt greit. Det var absolutt verdt å kjøpe seg fri fra leggeproblemet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *