Nyttårsforsett: Ta vare på meg selv!

Ja, nyttårsforsett er dumme. Det er ingen grunn til å vente med å gjøre positive endringer til et nytt år. Likevel er det en gylden mulighet til å faktisk gjøre de forandringene man ønsker.

I 2018 skal jeg finne tilbake til meg selv. Jeg skal begynne å trene, ikke som før i tida, men jeg skal i alle fall røre meg så mye at det har en helsegevinst. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Jeg kjenner veldig godt hvor lett jeg blir til sinns etter en god treningsøkt.

Jeg skal også ta bedre vare på meg selv på andre måter. Bare det å bli flinkere til å sette av tid til å gå til frisøren, hudpleie, eller bare noe så enkelt som å dusje alene – ikke sammen med Storm. Det siste året har jeg nesten utelukkende hatt en liten tass med meg i dusjen, og det betyr lite tid til egenpleie både i og etter dusjen. Det blir ofte bare tørking, og sette håret i en turban før man haster ut av badet for å leke eller spise kveldsmat.

Nå skal det sies at jeg får god til i dusjen, siden Storm eeelsker vann. Heldigvis skummer favoritt dusjsåpa fra Sanex godt, slik at vi har god underholdning :)

I disse kalde vintertider er huden min ekstra sensitiv, og det er desto viktigere med denne egenpleien. Jeg får fort kløe om jeg ikke bruker riktige produkter. Det gjelder også deodorant, spesielt under trening. Sanex Dermo Extra Control deodorant er alkoholfri, mild og snill mot huden, og tørker fort slik at man slipper hvite flekker på klærne. Og den holder meg svettefri gjennom dagen. Anbefales!

De få gangene jeg får være i fred på badet kjenner jeg hvor godt det gjør. Bare det å bruke så lang tid jeg vil i dusjen, og til å smøre, gre og pleie det som trengs i det tempo jeg selv vil – det skal jeg bli flinkere til dette året.

Jeg skal altså ta vare på meg selv. Både helsa, fysikken, og mine egne interesser. Ta meg tid til å være litt egoistisk, og ikke bare ta vare på Storm. Det er selvfølgelig vanskelig mellom alle rutinene i hverdagen, men det skal være mulig å få til. Jeg ser frem til et litt mer selvopptatt nytt år.

Hvilke nyttårsforsett har dere?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *