Bli med på Yogaweekend!!

Herlighet, som jeg gleder meg! Cathrine og jeg har meldt oss på Yogaweekend på Vestlia resort på Geilo, 20.-22.oktober. Det skal bli så deilig med en skikkelig husmorsferie. Vi har alltid vært glad i å trene, men kjenner at tiden ikke strekker helt til i hverdagen. Flere som føler det samme? Meld dere på!

Prisen er 3590,- og inkluderer:

  • Overnatting fredag til søndag
  • Middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag, samt lunsj på lørdag
  • Fri tilgang til yogatimer, meditasjon og foredrag
  • Gratis inngang til badeland og treningsstudio

Både Cathrine og jeg har samboere som ikke har noen 8-16-jobb, og er en den alene med barna. Noe som igjen gjør det litt vanskelig å komme seg ut på trening. Det er jobb til kl 16, deretter henting i barnehage, middag, lek, kveldsmat, legging, og etter det kan vi ikke dra noe sted. Derfor tenker jeg at å lære seg Yoga hadde vært perfekt!

Ingen av oss har drevet meg yoga før. Jeg har faktisk aldri prøvd det, men siden de har nybegynner-timer, så skal nok det gå helt fint. Det er fantastisk flinke instruktører på Yogaweekend på Vestlia, så det er en gylden anledning til å lære det skikkelig.

Det er ikke bare yoga som trekker oss til Geilo. Jeg har vært på Vestlia flere ganger, og syns det er nydelig der. Resorten er nyoppusset og flott, utenfor er det vakker natur og fjelluft, med en råmorsom klatrepark og muligheter for downhill-sykling. Så vi skal nok ikke bare være innendørs den helgen.

Som sagt tar vi denne turen som en ferie, like mye som en treningssamling. Derfor skal vi nok også spandere på oss en spabehandling. Og selvfølgelig kose oss med deilig mat og drikke.

Det er fortsatt noen ledige plasser. Meld dere på, og bli med oss på nybegynner-yoga og fjelltur, eller om du er dreven kan du gå på helt andre timer enn oss ;-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *