Jeg har begynt med «skalling»

Jeg er så heldig å få være med i nettverket Nordic Arena med rundt 130 bedrifter, for å representere Rush trampolinepark. På onsdag var det nettverksmøte med foredrag av Henrik Aase. For en fantastisk motiverende fyr. Som han selv sier, han har ikke oppnådd så mye som mange andre motivatorer, men han er den som har motivert meg mest – nettopp fordi jeg følte meg truffet av det han sa.

Kort fortalt handler det om forskjellen på hva vi vet og hva vi faktisk gjør. Jeg driver en del med det han kaller «burding» og «prøving». Ikke så mye på jobb faktisk, men jeg kan nok bli bedre der også. På hjemmebane derimot, er jeg veldig på «burdingen».

Jeg vet veldig godt hva jeg burde gjøre både når det kommer til å være en best mulig mor, kjæreste, husmor, og ikke minst hvordan jeg skal ta vare på meg selv med sunn kost og trening. Men siden jeg, som Henrik Aase sier, tenker at jeg burde gjøre ditt og datt, eller prøve å få trent eller prøve å spise sunt, så finner forteller jeg hjernen min at den skal finne unnskyldinger for meg. Og det er den veldig flink til.

Så fra nå av er det slutt med «burding» og prøving, eller det som verre er «burde prøve», fra nå av er det bare «skalling»! Jeg SKAL trene, jeg SKAL spise sunt, og jeg SKAL gjøre alt som jeg tidligere burde gjøre.

Flere enn meg som er gode på «burding»?

Etter foredraget spiste vi en fantastisk god middag på Radisson Blue Royal Garden.

2 kommentarer

  1. Du poster jo nesten bare reklame her, men ingenting er merket.

    1. rachelnordtomme

      All reklame er merket. Dette er ikke et reklameinnlegg. Dette foredraget var jeg på gjennom jobben, ble skikkelig inspirert og hadde lyst til å fortelle dere om det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *