Ellevilt cowboyparty!

For et par uker siden var André og jeg på 2×30-årsdag. Tema var cowboy! Kathrine, venninna mi, som fylte 30 er helt rå på events. Hun legger sjela si i slike arrangement, og forventningene mine var stor – men de ble innfridd så til de grader.

Kort oppsummert: Gigantiske partytelt fylt med høy og langbord, innleid artist var Steffen Jakobsen, han country-sangeren med den mørke stemmen fra Idol. Eget telt med salong, bar og pokerbord, enda et telt med en superflink kokk som laget deilig grillmat. I tillegg fikk alle sheriff-stjerne med navnet sitt på og alle lærte seg en enkel linedance. Og ikke minst fantastiske folk!

Her er noen bilder. Legg merke til alle detaljene:

Da vi dro fra festen fikk vi med oss en hangover-bag! Og her er bilde av Espen og Kathrine, 2×30! HippHipp!

Vi begynte kl 13 på dagen og holdt det gående til midnatt. Vi spiste, danset, sang og koste oss skikkelig!

Det var jo selvfølgelig så gøy at jeg nesten ikke har bilder fra kvelden..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *