Feeling like a superstar!

Jeg er ikke med på så mye spennende lenger. Livet er ganske A4, for å være helt ærlig. Og det er greit. Men de få gangene jeg får tilbudet om å være med på noe litt utenom det vanlige, og jeg ser at jeg har tid, er det desto morsommere.

Da jeg ble spurt om å være med på covershoot for KK, måtte jeg bare si ja. Nå har magasinet vært i butikkhyllene en stund, og jeg kunne ikke vært mer stolt. Det ble så innmari fint! Syns ikke dere? :-)

Bildene er ikke fra shooten, men badedrakten er av samme merke. Er den ikke kul? Marangastore.no

Selve fotograferingen og intervjuet var også utrolig gøy. Det var rett og slett en fridag med nye utfordringer og utrolig hyggelig folk.

I motsetning til hele Norges befolkning, så ikke jeg SKAM da det gikk på TV. Men jeg ble helt hekta for et par måneder siden. Og jeg var godt inne i SKAM-bobla da jeg var på shoot. Og gjett hvor location var? I SKAM-bassenget! Hvor kult er ikke det? Manglet bare Even og Isak.

I intervjuet snakker jeg om hvor lat jeg har blitt, men hvordan jeg igjen har klart å finne motivasjonen til å komme så smått igang med treningen igjen. Jeg håper jeg kan hjelpe andre til å komme igang med treningen etter å ha mistet motivasjonen. Det er jo så deilig når man først kommer inn i en god rutine!

Venter på noen morsomme behind the scenes bilder fra fotograf, Stephen Butkus. For en fantastisk flink fyr! Gleder meg til å dele de med dere :-)

På forsiden har jeg på meg en helt nydelig badedrakt fra det norske merke Maranga. Badedrakten jeg har på et bilde inni bladet er også fra samme merke. Jeg er jo ikke så oppdatert på klær og mote og sånn, men etter denne shooten MÅTTE jeg skaffe meg noen badedrakter. Uka etter dro vi til Kreat. Det er første gang på sikkert 20 år at jeg brukte badedrakt. Men fy flate så kule de er!

Hvilken badedrakt liker du best? Jeg syns den på forside-bilde er helt sykt kul! Den er det 30 % på nå. Marangastore.no!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *