Slik gikk reisen med 1,5-åringen

Bikini fra Wahine.no (reklame), få 15% rabatt på hele nettbutikken ved å bruke rabattkoden: Rachel

Selv om vi har reist veldig mye med Storm, har vi stort sett vært i huset i Spania, noe som ikke blir helt ferie, spesielt ikke for André, som har bodd der i 10 år. Dessuten var det over 6 mnd siden vi fløy med Storm sist, da vi nå dro en uke til Kreta. Tidligere har flyreisen gått rimelig smertefritt, fordi jeg kunne amme Storm i søvn. Denne gangen var jeg veldig spent på hvordan vi skulle få han til å sovne.

Slik gikk turen:

Flyet gikk kl 07.00, så vi måtte vekke Storm kl 04.30. Det var han ikke veldig glad for. Så han var dritsur de første 2 timene. Vi hadde heldigvis god tid, så vi kunne gjøre ting i Storm sitt tempo, leke oss, og prøve å få opp humøret på flyplassen. Han har hatt flydilla i det siste, og blir helt vill når vi ser fly og helikopter over huset vårt – derfor var det stor stas da vi gikk om bord.

Vi hadde med favorittlekene, tre nye leker, masse snacks, og ikke minst mobiltelefon. Det gjorde at turen ble riktig så fin. Da jeg merket at han var trøtt, fant jeg fram mobilen, og vi begynte å se på videoer. Storm liker å se på seg selv.. Plutselig hadde vi sovnet begge to. Herlig!

Også oppholdet ble selvfølgelig veldig annerledes enn når man ikke har barn. På sydenferie sover man gjerne til man våkner, spiser en lang og deilig frokost, sumler seg bort til stranden osv… Slik er ikke ferien med en aktiv 1,5 åring. Han skal fortest mulig ut av rommet når han våkner. Vi hiver på oss klærne, løper til frokosten, der skal han selvfølgelig ikke ha noe av de 10 000 forskjellige tingene de har på buffeten. Kaster i oss maten. Løper bort til stranden. Bygger sandslott og bader på tur, hele dagen. Duppetiden er hellig, HALLELUJA! Inn, dusje, middag, tilbake på rommet kl 21.00, rett i seng.

Som dere skjønner er det annerledes å reise med barn, men ikke misforstå, det var veldig gøy! :-) Flere oppdateringer kommer!

Ble inspirert av Inger in Dubai, til å gjøre litt morgengym på stranden. Droppa det. Uansett, denne bikinien er også fra Wahine.no :-) Bruk rabattkoden: Rachel. Få 15% avslag.

3 kommentarer

  1. Takk og pris for mobiler og kids som liker å se på seg selv! :-D

    Ser sprekt ut, morgengym eller ei ;-)

  2. Oppdaget bloggen din i dag etter å ha lest om deg i KK. Så herlig å lese noe så åpent, ærlig og humoristisk (i perfekt balanse). H. Ny leser :)

    1. rachelnordtomme

      Tusen takk! :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *