Skal vi flytte til Vågå?

I mai var jeg på randonétur sammen med en herlig gjeng. Cathrine og jeg hadde lenge hatt lyst til å dra til Vågå og ta følge med fjellgeitene i familien til André. Jeg var så heldig å få randonétustyr i julegave for et par år siden, men på grunn av Storm og amming, har jeg ikke fått testa skiene før nå.

Turen gikk til Veslefjelltind, 2157 moh. Vi hadde strålende sol og fantastisk føre, og vi hadde ikke gått mer enn 5 minutter før vi kunne ta av oss til singlet. Herlighet så herlig! Vi tok det med ro i godt pratetempo, men fikk likevel opp pulsen. Det var virkelig en god økt, uten at man tenker på det som trening. Og hva er vel bedre enn det..

På toppen hadde vi nydelig utsikt. Turfølget, som var godt kjent i området, kunne fortelle hvilke topper vi kunne se – og ikke minst hvor vi burde legge neste tur.

Britt, ei unik, omsorgsfull og driftig dame, som er tanta til André, hadde (ikke overraskende) stikket en pusshat. Det er disse rosa luene med katteører, som er et symbol for kvinners rettigheter, solidaritet og støtte. Og de hadde vi selvfølgelig på oss da vi kom til toppen, og virkelig følte oss uovervinnelige – på toppen av verden! GO GIRLS!

Hver gang jeg er i Vågå og ser hvor vakkert det er, og hvilke muligheter man har til å gå flotte turer og nye naturen – får jeg lyst til å flytte dit. Samtidig er jeg så heldig å ha en mann med en enestående familie, som bor nettopp der.

Nå er jeg jo veldig glad i Trondheim, hvor jeg har min egen familie, og vi trives utrolig godt her. Men jeg tenker at vi kanskje en dag ender opp i vakre Vågå.

Hva er den fineste toppturen dere har vært på?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *