Se byen din med nye øyne – LØP!

Livet smiler, det er snart ferie, og tro det eller ei – sola har kommet til Trøndelag. Det er så mye lettere å komme seg ut på både tur og trening når man bare kan smette på seg joggeskoene og gå ut døra.

Vi har bodd på Nidarvoll i Trondheim i snart to år. Likevel har jeg nylig oppdaget en helt nydelig løpesti langs Nidelva her. Og jeg kaller meg løper… Jogging er virkelig den beste måten å bli kjent med et sted på, om det er i nærområdet eller når man er på ferie. Og jeg trengte tydeligvis å få på meg løpeskoene, Asics FuzeX Rush, for å bli kjent i mitt eget nabolag.

Vi som familie har også blitt flinkere til å komme oss ut på tur sammen, nå som sommeren er her. Storm elsker å være ute på oppdagelsesferd, og vi elsker å se han oppdage nye ting. Det er også ganske god trening i å løpe etter en over gjennomsnittet aktiv 1,5-åring. Vi blir i alle fall slitne om vi skal holde Storm sitt tempo hele helgen. Det tror jeg må være mitt beste treningstips til alle småbarnsforeldre – lek med barna!

Både André og jeg har fått nye favorittløpesko, og vi bruker dem både på treningssenter og på tur i marka. Ikke at André løper så mye, men uansett ;-) Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Asics FuzeX Rush er superdigge! Lette, med god respons og løpsfølelse, men likevel god nok demping for både meg og mannen. Så nå er vi altså litt som et gammelt ektepar på tur – med matchende sko. Hoho. Les mer om   skoen HER.

Og forresten, vi bestilte oss faktisk sydentur her om dagen!! Åå, som jeg gleder meg. Vi skal til Kreta å både, leke og kose oss. Det blir vår første ordentlige ferie med Storm. Jeg er sikker på at han kommer til å stortrives! Løpeskoene skal i alle fall med, for jeg skal bli godt kjent i Rethymnon. Noen som har vært der?

Hva er deres beste treningstips på ferie? Så skal dere få mine mens jeg er på Kreta.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *