Parøvelser i matchende sko

Endelig går det mot sommer, og løpesesongen er i gang! Jeg sliter skikkelig med å komme meg ut på trening når det er mørkt og kaldt ute, så varmen og sola har vært etterlengtet.

Som dere har forstått har ikke motivasjonen min vært den samme etter jeg la opp som friidrettsutøver. Deretter kom Storm, og tidsklemma var et faktum. Men ÉN ting har alltid funket for meg; en avtale med noen å trene sammen med! Det er den beste oppskriften. Nye treningsklær og sko hjelper også på, av en eller annen grunn ;-)

Både jeg og søsteren min, Liv-Miriam, var Asics-løpere, da vi var aktive, og det har vi forblitt som mosjonister. I dag testet vi Asics FuzeX Rush. Les mer om skoen HER!

På dagens økt måtte vi ha med tre unger, og da er friidrettsbanen den beste arenaen. Kidsa kan leke i lengdegropa, eller sandkassen om du vil, mens vi løper intervaller frem og tilbake og trener styrke på gressmatta.

Med nye matchende Asics FuzeX Rush gikk treningen som en lek. De er lette, gir god respons fra underlaget, men har likevel god demping. Jeg har alltid vært mest glad i løpesko uten for tjukk såle, som gjør at jeg får god kontakt med underlaget. Disse er perfekte for både joggeturer og intervalltrening!

Økta i dag besto av lette drag, løpsrelaterte parøvelser og stabilitetstrening.

2 kommentarer

  1. Hei!
    Jeg lurer på hvor antrekket fra asics kan kjøpes? Jakke, tights og sko

    1. rachelnordtomme

      Skoene kan du i alle fall kjøpe på G-Max, men sikkert mange andre steder også. Anbefaler Løplabbet for å finne riktig sko for deg. Klærne er et par år gamle, så du får nok ikke kjøpt akkurat disse nå. Men ser de har noen fine vindjakker fra Asics på XXL. De har også en svart tights som ligner den jeg har på meg her :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *