Det fantastiske j*vla A4-livet

Jeg har skaffet meg løpevogn //Bugaboo Runner// Helt fantastisk! Noe som i alle fall gjør at jeg får trent litt..

Hei, alle sammen!

Jeg har lenge vurdert å slutte å blogge. Jeg føler at livet mitt har tatt en vending som kanskje ikke er forenelig med å være blogger. Jeg føler jeg må ha noe å komme med, noe å tilby dere, noe dere kan underholdes av eller inspireres av. Og det har ikke livet mitt bydd på i det siste.

Jeg vet ikke, men jeg innbiller meg at mange bloggere finner på ting fordi det er kult å blogge om det. Det har jeg aldri gjort, og kommer heller aldri til å gjøre. Og nettopp derfor tror jeg det er viktig at jeg kommer i gang med bloggingen igjen. For kanskje å vise et normalt liv. Skrive om hverdagslige ting og utfordringer. Samtidig som jeg vil finne treningsbloggeren i meg igjen.

For tre måneder siden fikk jeg meg ny jobb. Det krevde mye av meg i starten, ikke fordi jobben er tung, men fordi det var en stor overgang fra ett år i permisjon til å få hodet til å fungere på andre ting enn babyspråk og bleieskift. Jeg var så heldig å få være med å åpne Rush trampolinepark i Trondheim, hvor jeg jobber fulltid som PR- og markedsansvarlig. En superspennende, lærerik og morsom arbeidsplass! Et sted alle burde ta turen til, forresten! ;-)

Jeg har aldri sett for meg å ha et A4-liv. Jeg liker å styre tiden min selv, gjøre mine egne ting og føle meg fri. Men etter Storm kom til verden, styrer jeg uansett ikke min egen tid. Storm er i barnehagen 08.00-16.00, og det er nettopp da jeg vil jobbe. Jeg setter så utrolig stor pris på å ha en stabil jobb, som gjør at jeg kan være sammen med Storm den tiden han er hjemme.

Livet har jammen forandret seg mye etter vi ble foreldre. Verdier og prioriteringer blir annerledes, og det tror jeg er et godt tegn.

Håper ikke dere kjeder dere ihjel av mine hverdagslige blogginnlegg fra mitt nye A4-liv fremover ;-)

6 kommentarer

  1. Ja til en blogg om vanlige hverdager, er jo det de fleste har! Gleder meg til å følge med videre :)

  2. De som synes det er kjedelig får bare la være å lese bloggen. Jeg gleder meg :)

  3. Ja, til A4-blogging :)

  4. Camilla

    Jatakk til hverdagslige blogginnlegg:D Har selv fått en liten en i hus og har savnet blogginnleggene dine. Kanskje du vil skrive et innlegg om tips til sydeferie med en liten en? ☺️

  5. Så fin blogg du har. Viste du forresten stuen etter oppussing?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *