Slave i eget hjem

B39R7721

Jeg skulle ikke gi ungen min godteri eller for mye sukker før han lærte å si «lørdagsgodt». Han skulle spise de samme sunne middagene som vi spiser, og ikke få pølse og potetmos fordi han liker det bedre. Jeg skulle bli en rolig mor, som aldri hisset meg opp eller ble stresset om ungen hylte. Jeg skulle ikke gi etter for sutter, og han skulle aldri få hyle seg til viljen sin. Det er viktig å være konsekvent.

Jeg hadde planlagt akkurat hvordan jeg skulle være som mor, og hvordan ungen skulle oppdras. Nå er Storm ett år, og planen gikk rett i dass!

Les resten av kommentaren min på kk.no 

IMG_4015IMG_4027

Har dere klart å holde på prinsippene?

10 kommentarer

 1. Hahaha… skulle trodd vi hadde samme unge…

 2. Haha har det slik selv i heimen å :-ppp

 3. Som om jeg skule sagt det selv, haha. Veldig godt å se at andre føler det slik, selv om jeg tror fåtallet klarer å være den ´perfekte´ mammaen som man planlegger før man faktisk vet hvordan hverdagen og rollen som forelder blir. Før jeg fikk barn hadde jeg ´hormonelle perioder´, nå har jeg det hver bidige dag… Likevel er vi dedikerte til rollen vi har og gjør en sabla god jobb :-D
  Du må blogge mere forresten!! :-D

 4. Hahahaha kjenner meg igjen!! Vi har to sånne gutter, med helt syk sterk vilje.. phuu! Ved siden av stellebordet har jeg en skål med nonstop, herregud det er jo helt flaut!:-)

 5. Mammatilsnartto

  Kjenner meg VELDIG godt igjen. Jeg satt mini i vippestol og skrudde på Mikke klubbhus for å få drukket kaffekoppen min. Babygym var bortkastede penger (ingen tålmodighet). Her gikk det i kolikk, utålmodighet, fart, sitte i vognen i en alder av 4 mnd og utømmelig energi, + gjerne to timer før han endelig sovneh om kveldene. Jeg ble lettet da jeg leste artikkelen om intense og kraftfulle barn som ligger på babyverden. Kjente meg igjen i de aller fleste punkter. :) Du er flink, gjør ditt beste og stå på, ikke bry deg om mammapolitiet. :)

 6. Slapp av søte deg.Her er det samme greia. Hadde vi ikkje hatt TV og Mac med Dora ville naboane lurt på kvifor hustaket lettar fleire gonger for dag
  Du er ikkje åleine med andre ord!

 7. Jeg elsker at du er så ærlig! Du hjelper andre i å føle mindre skam og heller kan le litt av at det ikke gikk som planlagt, Stå på! Jeg er fan

 8. Da jeg var 20 ble en venninne av meg alenemor, og jeg dømte henne nord og ned fordi hun hadde på Disney channel hele dagen. Nå er jeg mamma selv, og jeg har fått et helt annet syn på det. Jeg setter på Fantorangen når han skal kle på seg og han får leke med pynt mens han spiser. Jeg gjør alt for å få gjennomført dagen uten gråt! :)

 9. Jeg ler og leser innlegget ditt for samboeren min! Identisk gutt på 10mnd her i heimen! Hater å kle på seg, sitte i bilstol, ligge på stellebordet og har lav tålmodighet når det kommer til leking. Han må konstant aktiviseres, ellers henger gan i bena mine. Vi må også leke i han maten og appettiten er laber, han er til de grader en puppegutt. Godt å lese at vi er flere i samme båt! ;)

 10. synnøve

  herved en fan! :) ærlighet er en egenskap som er undervurdert :)
  husk at ingen er perfekte foreldre! ikke døm deg sjøl for strengt! og vis fingern til mammapolitiet! viktig å velge sine kamper for du kan ikke vinne alle i den alderen, sorry :)
  min barneoppdragelse hadde som en rød tråd at jeg skulle oppdra mine barn slik at de fikk et flott liv som mennesker med empati og forståelse slik at de ble gode medmennesker. det har jeg klart, så alle andre «småfeil» er uviktige :) hilsen en bestemor

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *