Slave i eget hjem

B39R7721

Jeg skulle ikke gi ungen min godteri eller for mye sukker før han lærte å si «lørdagsgodt». Han skulle spise de samme sunne middagene som vi spiser, og ikke få pølse og potetmos fordi han liker det bedre. Jeg skulle bli en rolig mor, som aldri hisset meg opp eller ble stresset om ungen hylte. Jeg skulle ikke gi etter for sutter, og han skulle aldri få hyle seg til viljen sin. Det er viktig å være konsekvent.

Jeg hadde planlagt akkurat hvordan jeg skulle være som mor, og hvordan ungen skulle oppdras. Nå er Storm ett år, og planen gikk rett i dass!

Les resten av kommentaren min på kk.no 

IMG_4015IMG_4027

Har dere klart å holde på prinsippene?

3 kommentarer

    Haha har det slik selv i heimen å :-ppp

    Hahahaha kjenner meg igjen!! Vi har to sånne gutter, med helt syk sterk vilje.. phuu! Ved siden av stellebordet har jeg en skål med nonstop, herregud det er jo helt flaut!:-)

    Slapp av søte deg.Her er det samme greia. Hadde vi ikkje hatt TV og Mac med Dora ville naboane lurt på kvifor hustaket lettar fleire gonger for dag
    Du er ikkje åleine med andre ord!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *