Slik flyr du med småbarn

Storm er av den utålmodige sorten. Han liker ikke å sitte stille. Derfor har flyturene til og fra Spania vært ganske slitsomme. Storm har ikke funnet roen i fanget vårt, han har ikke fått sovet noe særlig og har bare krevd at vi skal gå rundt med han.

Men før forrige tur bestilte vi litt forskjellig utstyr fra Barnombord.no. Det er den beste investeringen vi noen gang har gjort! Storm sov på BedBox-en sin i to timer, og satt å lekte seg på den de siste to timene av flyturen. På tur hjem ville han ut å gå litt, fordi han lærte seg å gå i Spania – men også denne flyturen var mye bedre enn de har vært før.

Her er mine beste tips til å fly med småbarn:

  • BEDBOX! Denne gjør setet om til en seng. Den kan brukes på eget sete, eller mellom to seter. Det er plass mellom setene hvis et større barn sitter i det ene setet. Den kan også leies, som kan være greit hvis dere ikke reiser så mye.
  • Bestill sete langt bak, og velg A og C eller D og F, slik at forhåpentligvis ingen velger midtsetet. Da får dere kanskje en treseter for dere selv.
thumbnail_IMG_5700391593757
  • Har dere en liten baby anbefaler jeg FLYEBABY. Det en en hengekøye-lignende greie som babyen kan sitte i, vendt mot deg. Se her.
  • Ha med mat og snacks som barnet liker. Ikke sats på at hen liker maten på flyet. Det kan pakkes i PACKIN SMART. Den er helt super å ha grøtpulver, yoghurt, smoothies, kjeks og annen snacks. Det gjør i allefall at Storm er opptatt en stund.
thumbnail_IMG_5719
  • TRAVEL BIB gjør måltidene uten søl, og er veldig kjekk både på flytur og andre reiser. Jeg har den alltid i veska.
thumbnail_IMG_5713
  • DIAPER WALLET er genial for orden i veska, og bleieskift hvor som helst. Én boks – tre bleier, stellematte og nok våtservietter.
  • Noe babyen kan sutte på når flyet letter og lander. Da unngår dere kanskje ørevondt. Vi bruker puppen, men det finnes mange muligheter.
  • Nye leker. Vi tok med en ny motorsykkel og en leke-pc til Storm. Det gjorde at han var opptatt en times tid.
thumbnail_IMG_5702

Hva gjør dere for å få en best mulig flytur?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *