Jeg har klipt meg kort!

IMG_3827

Jeg har hatt langt lyst hår i en evighet. Jeg har stort sett tatt etterveksten hver gang jeg har vært til frisøren. Men nå var det på tide med en forandring. Jeg har tenkt på det lenge, at jeg enten skal bli mørk, eller klippe meg kort.

Og i dag tok jeg sjansen! Endelig! Vi er i Spania, og dermed tok jeg turen til min faste frisør, Heidi frisør, i Torrevieja. Det er superbilling å fikse håret her i forhold til i Norge. Uansett, jeg bestemte meg ikke helt for hva jeg ville gjøre før jeg satt i stolen. Jeg visste at jeg ikke ville bli mørk, så valget sto mellom å beholde lengden eller bli korthåra.

Først stripet vi etterveksten, og la en varmere karamellaktig farge i bunn mellom stipene. Deretter måtte jeg bestemme meg. Jeg viste frisøren et bilde av Khloe Kardashian, og sa at jeg ville ha litt lengre hår enn hun hadde. Og slik ble det.

Jeg var fryktelig redd for at jeg kom til å angre med det samme, men vet dere hva, jeg føler meg superfresh. Og ikke minst er det utrolig deilig å slippe det lange slitte håret. Magisk!

Hva syns dere?

IMG_3837IMG_3835IMG_3833IMG_3831

Flinke, flotte Heidi! :-) Finn salongen på Facebook HER!

7 kommentarer

 1. Så utrolig fint! Det kledde du veldig!! Og krøllene var kjempefine! Vet du hva slags krølltang hun brukte?

  1. rachelnordtomme

   Frisøren brukte en rett syl. Veldig enkelt :)

 2. Håret ble kjempefint:-)

 3. Syntes du ble kjempe fin med kort hår!

 4. Så fin du ble. Har du også tatt permanent eller bare brukt krølltang?

  1. rachelnordtomme

   Kun krølltang ja :)

 5. Superfint! Det kledde du virkelig!:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *