Rumpa siger ned på knærne

IMG_3806

Jeg har lest at fra man er 20 til man blir 40, synker rumpa 7 cm, eller noe.. Herregud, for en tragedie tenkte jeg. Det skulle i alle fall ikke skje meg. Da var jeg aktiv friidrettsutøver, og hadde stjerten på stell.

Nå føler jeg at rumpa har seget ned hvertfall 7 cm de siste to årene. Jeg har selvfølgelig lyst til å skylde på graviditet, fødsel og småbarnslivet. Sannheten er at jeg ikke har trent. Rumpa var på et vis en av mine stoltheter før. Egentlig var jeg generelt fornøyd med alt på kroppen min. Ikke misforstå meg, jeg er fornøyd nå også. Jeg innser bare at kroppen min har blitt veldig normal. hehe. Og for en tidligere idrettsutøver er det litt kjedelig.

Nå er jeg faktisk i gang med trening igjen, så tro meg, rumpa skal opp på ryggen igjen – der den hører hjemme. Og den skal stikke betydelig lenger ut enn det den gjør nå. Flat rumpe er jaggu ikke noe for meg.

Hadde det vært mulig, hadde jeg gått for Kim K-rumpe. Eeelsker store, spretne stjerter!

Fra gårsdagens spensttrening:

collagespenst

Bildene er fra friidrettstrening forrige uke:

IMG_3486IMG_3492IMG_3496

6 kommentarer

 1. Kristian

  Altså, rumpa di sjer no fræmdeles rimelig bra ut da :D
  Fan av Rachel`s rear end :D

 2. Hei Rachel!
  Hvis det noen trøst så er rumpa Flat her også! Hehe…
  Tar gjerne imot sprettrumpe trenings tips altså

  Godt å begynne å trene igjen, etter fødsel! Treningen blir bare litt mer effektiv og kortere! Hehe

  Ha en fin dag!
  Hege

 3. Hei! Kan du dele de øvelsene du bruker? Gjerne med bilder og en forklaring på hva man må passe på, og hvordan den utføres rett osv. :-)

  1. rachelnordtomme

   Det skal jeg gjøre. Skal komme igang med treningsblogging igjen.

 4. Hei !etter 2 barn, ønsker jeg også Å ha rumpa tilbake på ryggen og gjerne en rundere enn :). Kan du ikke legge ut trenings tips til å oppnå gode resultater og noe du vet fungerer

 5. Nå er ikke Kim Ks rumpe noe å strebe etter, siden den altfor tydelig er falsk. Unormalt stor! Men vanlige store og spretne rumper er flott – men en ekte rumpe vil alltid være finere enn en uekte spør du meg ;-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *