Dette får Storm aldri lov til..

IMG_7163

Ah, som vi nyter livet her i Spania. Det er så deilig å slippe snø, kulde og store vinterklær. Det er ikke sommervarme her, men sånn passe behagelig å være ute å leke. Her om dagen var vi med André på FMX-trening, og det var superspennende for Storm.

Det sies at det ikke er noe jente- og guttefarge, eller jente- og gutteleker. Alt skal være likt. Det er det nye. Men nå er det engang sånn at vi er forskjellige. Jeg syns det er greit at jentebabyer kles i rosa og guttebabyer i blått, hvis ikke hadde det vært umulig å se hvilket kjønn de bittersmå er.

Helt siden Storm begynte å leke har han vært helt hekta på biler og alt med hjul. Vi har ikke pakket det på han, det fant han ut helt selv. Det var bare en del av samlingen med leker.. Dukker derimot, de var han livredd i starten. haha. Jeg tror det er helt naturlig, og jeg syns det er helt greit, at gutter og jenter har forskjellige interesser.

Tilbake til treningen.. Sykkelen til André lager ganske høy lyd, så Storm må bruke hørselsvern, og det var litt skummelt i starten. Men etterhvert begynte han å peke og bli veeeldig ivrig på de «flyvende» motorsyklene. Og brom-brom-lydene ble bare mer mer intense; eller «ng,ng,ng» som Storm sier..

Jeg må ærlig innrømme at jeg håper ikke Storm begynner med det samme som pappaen sin.

Untitled-1IMG_3555IMG_3548

Hadde dere latt ungen deres begynne med denne galskapen?

5 kommentarer

 1. Per Christian

  Helt klart, uten tvil. Begge mine har valgt å kjøre MX fremfor fotball og håndball, minstemann begynte rett før han ble 7 år. Er bare å krysse fingrene for at pjokken går i sin fars fotspor

 2. Storm skal tegne og male sammen med mormor <3

 3. Min gutt kjører cross som du nok har fått med deg,men klart jeg er mye nervøs.. Han hadde et skikkelig rundkast i fjor,bortsett fra et skrubbsår nederst på ryggen,så var det ingen skader,men dette rundkastet har han nok i hodet og han kjører «vettugt» tar ingen sjanser,kjører sik at han får teknikken inn og så kommer det nok mer fart og hopp etterhvert,men dette er ikke noe han stresser med-takk å lov for det. Din Storm har jo, om han får lyst til å prøve dette…verdens beste trener ;-) vokser jo ikke akkurat opp med ski på beina,så stor sjans for at han får lyst til å prøve det pappa’n hans driver med.

  1. Må korrigere meg litt… var i forfjor han hadde rundkast… i fjor hadde han jo verdens beste opplevelse med storslått cross besøk her :-) :-)

  2. rachelnordtomme

   Ja, han skal jo få prøve. Cross er helt innafor, men freestyle syns jeg ikke kan skal drive med ;-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *