Fantastisk første farsdag

IMG_5778

I dag er det farsdag, og Andrés første. Vi har tatt turen til Spania, og i dag har vi storkost oss. Ikke at vi har gjort noe spesielt, men vi har bare hatt det veldig fint sammen. Storm har lært seg å gå, så han er bare strålende fornøyd med å tasse rundt uten store vinterklær. Vi tok turen til kjøpesenteret slik at Storm kunne leke seg litt på lekeplassen der.

IMG_3592

André har vært far i snart 11 måender, og han gjør en fantastisk jobb. Han er en leken pappa, som får Storm til å le, men som også er kjempeflink til å trøste, kose og legge til rette for at vårt lille fyrverkeri av en gutt skal ha det så fint som mulig. Storm er kjempeheldig som har en så kjærlig og morsom pappa. Og han er veldig fornøyd med at pappsen har så fine leketøy på to hjul.. brom borm!

Storm og jeg var med André på trening i går.. Alt med hjul er en høydare for Storm. Mer om det i morgen.

IMG_5805IMG_5795 IMG_5821

We love you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *