Vi ska fæst, heilt t… babyen våkne

IMG_3536

Dere aner ikke hvor fantastisk gøy det er å ta seg en fest – når det er den første på 2 år! Jeg var ute på byen på lørdag sammen med noen friidrettsvenner, blant annet Tara. Og da sier det seg selv at det blir god stemning.

Det var ikke min første fest siden Storm kom til. Jeg tror jeg har vært ute to ganger før. Og det er en enorm frihetsfølelse å endelig tillate meg selv en fest. Første gang klarte jeg ikke slappe av og nyte det skikkelig, fordi jeg bare tenkte på om Storm våknet og ville ha pupp. Nå, endelig, klarer jeg å nyte moroa. Jeg tenker at André klarer å roe han hvis han våkner, og MÅ han ha pupp så ringer André. Ikke verre enn som så.

Selvfølgelig setter det begrensninger for alkoholinntaket, men et glass vin eller to er nok for meg uansett. Jeg har det mist like morsomt da, som om jeg skulle være like full som de fleste andre..

festbussfestcrewfesttara IMG_3530

Altså, det er ikke oss det er noe i veien med.. Men fotografen var ikke helt i form.

1 kommentar

  1. Tara har vel det som kan kalles sjarm, karisma og xfaktor…
    Makan til dame!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *