Trening med Storm

Jeg skulle ønske jeg kunne presentere en kul treningsvideo, litt som FunkyGine, her nå. Men slik er jeg ikke. Jeg er fortsatt litt for lat. Men jeg har i alle fall vært på en friidrettstrening. André er mye borte, så Storm må stort sett være med. Dermed blir det veldig lite trening, selv om jeg møter opp. 

IMG_2793

Det er full fart på Storm om dagen, så vår friidrettstrening besto egentlig av å løpe etter han og passe på at han ikke spiste opp sanda i lengdegropa eller ble løpt ned av de som faktisk trente. 

IMG_2821

Det var veldig gøy å se hvor kult han syns det var å være i friidrettshallen, se på de som trente og leke seg. Og forstyrre Tara litt i treningen.

IMG_2786IMG_2817

Har dere noen gode tips til hvordan man får trent når man har barn? ;-)

10 kommentarer

 1. Hvordan forholdet du deg til løping etter fødsel ? Med tanke på bekkenbunn.

  1. rachelnordtomme

   Begynte 6 uker etter fødselen. Jogging gikk så fint at jeg prøvde meg på litt raskere løping. Da tissa jeg litt på meg ;-) haha

 2. Margterj

  Joggevogn, BOB sport utility. Kan annbefales! Intervaller og langkjøring er ingen problem Bæremeis og fjellturer, veldig effektiv trening å bære ekstra tungt, og bonus med natur og fjell. Sykkeltur med vogn eller sete er og bra. Styrketrening på eget treningsrom. Ingen problem med små barn

 3. Skulle ønske jeg kunne gi deg tips, men kunne istedet trenge noen selv;-)

 4. camilla

  Bruke barnepass på treningssenter

 5. Jeg har en gutt på 9 mnd, og trener en god del. Er heldig å ha et treningssenter nærme med barnepass. Ellers går det i rask gange ute med vogn og effektive styrkesirkel på stuegulvet når minsten har lagt seg :)

 6. Mange 3T, fresh fitness og andre sentere i Trondheim tilbyr jo barnepass :) Ellers kan du jo trene hjemme på matte, ved sidenav Storm :) Jeg gjør mye armhevinger og diverse når min 6-mnd er våken. Han liker å se på! Jeg skal si jeg gleder meg virkelig til jeg kan få trent litt hardere styrke, men akkurat nå er matta nok.. Nesten :p Det blir vel 3T på nyåret.

 7. Camilla

  Vi var en gjeng som løp bakkeintervall med barnevogn med påfølgende styrke i skogen. Hadde også vanlige intervaller i en rundløype hvor en passet barna og de andre løp i etapper slik at vi fikk passe lengde på hviletiden. Kanskje det lar seg gjøre på friidrettsbanen også? Angra i ettertid på at jeg ike tok henne med på treningssenteret da hun var liten, slik at hun hadde blitt vant til det.

 8. Jeg trener mens lillemann sover. Enten løpetur med løpevognen, ellers legger jeg han i vognen utenfor treningssentre hvor jeg hele tiden ser vogna i vinduet og har babycall. Nå bor jeg på bygda da, hadde ikke tørt det i by’n

 9. Theresa

  Godt å se det er flere enn meg som har «ammehår»! :P Hehe
  Si gjerne ifra om du hat tips til å håndtere ekstra-lugg ;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *