They see us strollin’

Nå er vi tilbake i kalde Norge. Forferdig altså, å gå fra 25-30 grader i 5-10 grader. Men nå er det strålende sol og vakker høstvær i Trøndelag om dagen – så skal vel egentlig ikke klage.

Når man har småbarn blir det jo en del trilling. I alle fall på oss. Storm sover ikke dupp uten at vi triller. Og vi må gjerne trille et stykke før han slokner. Det var jo litt enklere i Spania. Der var det bare å legge Storm i vogna med et tynt teppe over. Her er det litt mer styr.. I tillegg liker jeg sommer-utseende til vogna vår best.

P1000478
Ja, det er uforsvarlig å trille med Storm sittende slik. Men han syns det var kjempegøy, så han fikk lov i ca 20 sek. Vi passet godt på.
P1000467P1000480

Sommer-kalesjen til Bugaboo Buffalo-vogna er superfresh og utrolig praktisk. Den var UV 50 solbeskyttelse, lufting på sidene – som Storm elsker fordi da kan han ligge å se ut, og innebygd myggnett. I tillegg går den like langt ned som den vanlige Bugaboo-kalesjen – som er mye lengre ned enn andre vogner jeg har sett. Dermed får ikke babyen sola i øynene og det blir mørkere i vogna.

Vi hadde kjøpt en billigvogn i Spania, slik at vi skulle slippe å drasse med vognen frem og tilbake. Men jeg orket ikke tanken på å gå fra å trille med Bugaboo til en skranglete billig vogn. Derfor ble den med. Det er et utrolig viktig valg, å finne en vogn som passer sine behov. 

P1000482

Nå som vi er hjemme igjen, er det på med vinterkalej og vognpose. Spørs om det blir kakigrønn vinterkalesj også. Elsker fargen!

Heldigvis har Babyshop masse utstyr til Bugaboo Buffalo.

Meen han vil ikke alltid ligge i vogna, da.

P1000521P1000527

Hvilken vogn valgte dere, og hvorfor?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *