Dropp vinterpelsen

Jeg holder på å svette ihjel i Spania, og jeg har ennå ikke annlagt vinterpels.. noe sted. Men jeg ser at det begynner å bli på tide i Norge. 7-12 grader, regn og surt i Trondheim i alle fall. Jeg gruer meg til å dra herfra.

For en stund siden var jeg borte fra Storm en hel dag. Fra 7 om morgenen til 8 om kvelden. Siden jeg fortsatt ammer, var det utfordrende for både meg, André og Storm. Men det gikk fint altså.

Jeg var en tur i Oslo på fotografering for WoolLand. Det er et norsk ullmerke, med det desidert fineste ulltøyet. Det er hverdagsklær, undertøy, sportstøy og de beste ullsettene for baby og barn. Storm bodde i WoolLand-klær forrige vinter.

xWL_Winter_2_web_1239_1.jpg.pagespeed.ic.OlqxujY-9C

Det er et relativt nytt merke, startet av noen herlige, sprudlende, hardtarbeidene damer med mye lidenskap for det de driver med. Det var en fryd å tilbringe dagen sammen med flotte folk og en gjeng kule kids.

Her er noen av klærne som er å finne i nettbutikken, og noe kommer om litt.

xWL_Winter_2_web_1285.jpg.pagespeed.ic.IWBYxEngGbxWL_Winter_2_web_1371.jpg.pagespeed.ic.SKozh3YnS8

xWL_Winter_2_web_1915.jpg.pagespeed.ic.GIGawCwDs_

Jeg er så heldig at jeg får gi dere en fri-frakt-kode! Ved bestilling i nettbutikken bruk koden: RN :-)

Er ikke dette superfresht ulltøy?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *