Jeg er skuffet

I dag skulle jeg løpe Oslo Maraton. Slik ble det ikke.

I stedet sitter jeg i Spania, nyter late dager, soler meg, drikker vin, og trener litt av og til. Sånn akkurat når det passer meg.

Dette er første gang jeg har satt meg et mål som dette og ikke gjennomført. Og dere kan tro jeg er skuffet over meg selv.

Jeg har ingenting annet å skylde på enn en vond akilles. Men den egentlige grunnen er LATSKAP! Årsaken til at jeg får vondt i akillesen når jeg løper er fordi jeg har trent for lite. Jeg har rett og slett ikke gjort den jobben jeg skal for å være klar til å løpe halvmaraton.

Jeg har aldri hatt en sånn type skade før, og det er i alle fall kjipt å sitte her å vite at årsaken er at jeg er dårlig trent.

André måtte reise til Spania for litt over en uke siden for å trene og kjøre sykkel. Da han foreslo at vi skulle bli med var det altfor enkelt å si ja. Jeg visste at det kom til å bli et helvete å løpe, derfor trakk jeg meg. Jeg er skuffet over meg selv. Jeg skulle jo skjerpe meg, ta meg i nakkeskinnet og komme i gang, men det har jeg altså ikke gjort. Makan til latskap.

Hvis ikke en konkurranse motiverer meg til å trene, hva skal til da?

Jeg har INGEN treningsbilder å dele med dere. Derfor viser jeg Storms første smak av appelsin. Ganske morsomt, spør du meg.

P1000318P1000320P1000317P1000316

Mer om latskap-livet i Spania kommer..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *