Comeback

Nå er det snart tre år(!!) siden jeg la piggskoene på hylla. Og jeg legger ikke skjul på at jeg har vært fryktelig lat siden jeg sluttet å konkurrere. Jeg har alltid likt å trene, så det overrasket meg at jeg plutselig mistet treningslysten helt. Det hadde en sammenheng med at jeg ikke hadde noe å trene for. Jeg har aldri blitt motivert av å trene seg til en fin kropp eller god kondis. Jeg har trent for å vinne.

Men nå er det altså på tide å ta seg i nakkeskinnet og komme igang.

Derfor måtte jeg takke ja da klubben spurte om jeg ville være med å løpe Steinkjerstafetten. Et løp som går midt i Steinkjer sentrum under martnan. Det som tidligere var bare for gøy, gjorde jeg plutselig litt nervøs. Men jeg skal si det var en fantastisk følelse å få startnummer på brystet og kjenne litt på konkurransenervene igjen. Jeg har nok savnet det litt.

IMG_2588

Likevel kommer jeg nok aldri til å konkurrere som før igjen. Det krever for mye. Kanskje jeg kan gjøre comeback når jeg blir veteran? Det er jo ikke såå lenge til. Herregud, jeg er gammel..

IMG_2590crazytara

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *