Bildedryss, baby og bil

Dagene går liksom ikke helt som jeg tenker. Jeg tror at jeg har så god tid, i og med at jeg ikke gjør noe annet enn å passe på Storm. Men dagene flyr. Storm har begynt å krabbe. Det er full fart hele dagen. Han MÅ ha noen å leke med, derfor har jeg også blitt en racer på krabbingen – men det gjør at jeg ikke får gjort noe annet. Hvis jeg prøver å rydde ut av oppvaskmaskinen klatrer han opp på døra, hvis jeg vasker og henger opp klær så river han ned det jeg henger opp eller prøver å komme seg inn i vaskemaskinen.

Siden sist har vi vært både på Steinkjer og i Vågå. Det er veldig greit å farte litt rundt fordi Storm er så fryktelig utålmodig. Han blir lei av å bare være sammen med oss, og det er derfor stor stas hver gang vi kommer hjem til besteforeldrene, tanter, onkler og søskenbarn.

stormcollage2
Lek og moro med Tirill på Leos lekeland
vågåcollage
Kule tanter og søskenbarn i Vågå
IMG_5188-2
Elgen på Glittersjå
IMG_2655
Ny bil. Focusen ble for liten. Mondeo gjør susen!

Tusen takk for gode tips til ferie. Det blir ikke noe storbyferie denne gang. André må til Spania å kjøre sykkel, så vi reiser dit på torsdag.

Ha en fortsatt fin kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *