Alenemor i sommer

Nå vet jeg hvordan det er å være alenemor. André er borte hele sommeren omtrent, så her sitter jeg alene med ungen, og etter klokka 19 kan jeg ikke gå noe sted. For å være helt ærlig hender det seg at jeg blir GAL! Men, mer om det senere..

Når det er sagt, skal det sies at det er fordi André arrangerer norgesturné. Han har jobbet knallhardt for å få til dette i lange tider. I perioder har jeg vært ganske forbanna på denne turneen, fordi det har gjort at han har vært altfor opptatt.

Nå er sirkuset snart i gang, og jeg er grisestolt av gubben! Han har satset alt av tid og krefter på dette prosjektet, og mer enn det lommeboken egentlig tåler, det er hvor viktig dette er for han.

Hans store lidenskap er Freestyle Motocross. Og endelig går hans store drøm om å arrangere en NORGESTURNE i oppfyllelse.

Skjermbilde 2016-07-09 kl. 22.39.21

Hæ, hva er freestyle motocross, tenker du kanskje. Tro meg, det gjorde jeg også. Jeg har aldri hatt interesse for noe form for motosport eller bil og slike ting. Men da jeg endelig fikk se galskapen LIVE, syns jeg det var helt sinnsykt!!

Stol på meg når jeg sier at du overhodet ikke trenger å være interessert i den slags for at showet til André skal bli et minne for livet.

Vil du finne ut hva denne galskapen dreier seg om, sjekk ut villafmxshow.com!

Befinner du seg i Kristiansand 16. juli, Fredrikstad 18.juli, Tønsberg 20.juli eller Lillehammer 22.juli, vil jeg anbefale på det sterkeste å få med deg alle du kjenner på dette elleville showet!

Bare se her:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *