Slik fikk jeg orden på huden min!

Huden min ble som sagt helt forferdelig under graviditeten. Hormonene gjorde tydeligvis at jeg fikk kviser som en fjortis, spesielt i kinnene, hvor jeg aldri har hatt urenheter før.

Etter graviditeten ble ikke huden min umiddelbart bra igjen. Den ble jo fort mye bedre, men jeg satt igjen med mye røde flekker og arr. Derfor dro jeg til Injeksjonsspesialisten for å prøve å gjøre huden min så bra som mulig.

Der ble jeg rådet til å ikke stresse huden så lite som mulig. Altså ikke begynne med noen sterke produkter som tørker ut akne. Produktene jeg kjøpte var derfor veldig milde, beroligende og fuktighetsgivende. Det er jo helt motsatt av det jeg trodde jeg måtte gjøre med huden min.

hud-injeksjonsspesialisten

Slik ser huden min ut nå. En del merker fra jeg hadde kviser, men ingen nye urenheter!

Etter 2-3 uker var huden min betydelig bedre. Etter 6 uker hadde jeg ikke én eneste kvise! Det er lenge siden det! Nå får jeg jo fortsatt litt urenheter innimellom, men nå er det stort sett arrene som plager meg.

Jeg er i alle fall strålende fornøyd med min nye hudpleieserie. Jeg håper virkelig det varer! Jeg skal også prøve å bli kvitt arrene, og kan oppdatere dere på hvordan det går.

IMG_2091

Dette er den nye hudpleieserien jeg har testet. Jeg bruker en mild rensemelk og beroligende toner morgen og kveld, beroligende serum og beroligende, fuktighetsgivende krem på kvelden. C-vitaminserum og krem på morgenen. Jeg har også sminkefjerner og solkrem i samme serie. I tillegg har jeg en skrubb som jeg bruker en gang i uken, den elsker jeg! Og en kvisebehandler, som jeg påfører kun på urenhetene. Det funker for meg!

Sjekk ut Injeksjonsspesialisten på Facebook!

Hva er deres favoritt hudpleieprodukter?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *