Vi to har en hemmelighet

Mange har kanskje trodd jeg har sluttet å blogge, men dere som har fulgt meg lenge vet jo at jeg alltid har vært litt ustabil i publiseringen. Dagene går i ett, og har vært hektiske. Først kom eksamensperioden, deretter begynte jeg å jobbe, men i tillegg har jeg en hemmelighet som har gjort det litt vanskelig å legge ut bilder uten å avsløre noe.

Jeg er gravid! Jeg og André venter et lite gull i løpet av året, og vi gleder oss utrolig mye! Vi er kjempespente, men samtidig veldig klare for å ta imot den lille. Jeg har ventet ganske lenge med å fortelle det fordi vi syns det har vært koselig å holde det for oss selv, og forberedt oss uten at for mange visste det. Venner og familie fikk selvfølgelig vite det tidlig, og det holdt egentlig med ivrige besteforeldre og kommende tanter ;-)

Formen min har vært og er upåklagelig. Jeg føler meg utrolig heldig. Jobb og hverdagsliv går akkurat som før. På en måte er det litt kjedelig å ikke ha noen symptomer på å være gravid, men klager ikke over å være i fin form. At jeg er litt trøttere enn vanlig og hyppige toalettbesøk er vel det eneste.

Forteller mer senere. Nå skal jeg ut å nyte sola i Trøndelag når den først er her :-)

r+acollagekragerø

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *