Vakker vinterhud

                                                                                                                                                            sponset Vinteren er her, og den gjør virkelig ikke godt for huden. Jeg har kombinasjonshud, både urenheter og tørr hud, og det er vanskelig å finne produkter som gir fuktighet uten at jeg får kviser. Produkter fra hudpleier kan være veldig dyre, så jeg supplerer med mer vanlige kremer og rens. Jeg har testet noen nye fra Bli Vakker, og har funnet ut av ren og Ole Henriksen er de jeg liker best.  Disse produktene får du kjøpt på BliVakker.no


1. Rens fra Ren bruker jeg både morgen og kveld. Den fjerner sminke, smuss og fett, og gjør huden ren og matt. 2. Dagkrem fra Ren bruker jeg etter rens og serum. Denne beroliger huden, gjøre den mindre rød, minsker porer og gjør huden matt. Perfekt før sminke. 3. Lett og fuktighetsgivende gelkrem fra Ole Henriksen. Denne inneholder antioksidanter, urter og vitaminer. Bruker den natt og dag. Perfekt for kombinasjonshud. 4. Serum fra Andonia Organics. Hjelper til å bli kvitt urenheter. Jeg bruker den under dagkrem. Litt dyr, men verdt pengene! 5. Serum fra Decleor. Når jeg har tørr og slapp hud, bruker jeg denne under nattkremen. Olje som renser huden og er førstehjelp for tørr hud.

Hva er deres beste tips for å få en fin vinterhud?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *